Albirferie.com - l´Albir - l´Alfas del Pi - Spania
Albir - Alfas del Pi - Turistinformasjon
Informasjon om Albir.
   Hjem      Transferbuss Flybuss

Flybuss Alicante til og fra Albir

 
 
 
 
 
Informasjon om flybuss til og fra Albir og flyplassen El Alted i Alicante.
 
Se også informasjon om Ankomst /Avganstider på flyplassen i Alicante: 
 


Det som står på denne siden om bussen, er kun ment som informasjon, uten ansvar for eventuelle forandringer som selskapene foretar f.eks. med priser og rutetider. Bestillinger må foretas med det respektive selskap direkte. Det er ikke mulig å reservere bussen hos oss på denne siden eller ved å ringe våre telefonnummer.

Mariannetours reisebyrå i Albir, har flybusser til og fra flyplassen i Alicante og Albir. Korrsponderer med alle norske flyavganger. Meget god og pålitelig service. Kjører selv om antall passasjerer er lavt. Fordel for dem å reservere en stund i forveien. Bestillings skjema på websiden: Mariannetours.com   Bussen har faste stoppesteder. Også ved Alfaz del Sol.
Viktig!! Gå først til representant / sjåfør fra Mariannetours, rett fram, borte ved vinduene. Bak folk som venter på passasjerer, når en kommer ut i ankomsthallen på flyplassen. For å bli krysset av på listen og bli fortalt hvor bussen står. Ikke gå ut på egenhånd for å finne bussen, uten å si ifra inne til sjåføren. For da han kan bli stående å vente inne uten å vite at dere er gått ut.


 
  Flybussen til selskapet Alsa, av turbuss standard, kjører mellom til/fra flyplassen og busstasjonen i Benidorm. Kjører flere ganger daglig hver vei. Plasser kan reserveres og betales på internettsiden Movelia. ALSA kjører forøvrig ekspressruter mellom byer i store deler av Spania. Billetter kan kjøpes på internett eller bussterminalen i Benidorm.