Albirferie.com - l´Albir - l´Alfas del Pi - Spania
Albir - Alfas del Pi - Turistinformasjon
Informasjon om Albir.
   Hjem      ,,,,

ogEn pris med alt inkludert, enklere å forholde seg til.
 har alt inkludert i leien. Se under. Priser avhengig av høytider og sommersesong ca. fra 15.06. til 15.08.

Depositum på 100 euro innbetales med leien, og refunderes tilbake innen en uke etter avreise. Etter at leilighet er sjekket.

I leien er strøm, vann, internet, norske TV kanaler, laken, håndklær, og vask etter avreise inkludert !! (leiligheten forlates ryddet og tømt for søppel)


Det er 3 måneders gjensidig kanselleringsrett av en reservering, for utleier og leietaker. Uten noe kostnad for leietaker, alt innbetalt refunderes da.

1.RESERVERING: Reservering pr. epost: post@albirferie.com, eller pr.tlf. oppgitt i kontakt informasjon. Ved bekreftet reservering innbetales et forhånd beløp av leien på 150€ (inntil 2 uker), eller 300€ (over 2 uker og i høysesong ukeleie mellom15.06. og 15.08.). Dette er ikke refunderbart, pga av at leilighet blir stående reservert og opptatt for andre reservasjoner, og vi har arbeidet med reservering. Dette beløpet trekkes fra resten av leiebeløpet når det innbetales senest 1 måned før leieperioden starter.

2. INNBETALING AV LEIE: Leien kan overføres i euro til spansk bankkonto med norsk nettbank, eller betales med kredittkort på vår webside her: http://www.http://albirferie.com/Betale-med-kort.php

Slutt innbetaling av leien, betales minst 1 måned før leieperioden starter. Og ved leie over flere måneder, forskuddsvis den 15. i hver måned for de påfølgende månedene.

3.DEPOSITUM: Depositum er 100 euro. Det innbetales sammen med siste leieinnbetaling 1 mnd. før leieperioden starter, og beholdes til leilighet er sjekket.

4. REFUNDERING AV LEIE: Ved kansellering mer enn 3 mnd. før leieperioden, refunderes forhåndsbeløp innbetalt. Mellom 3 og 1mnd. før leieperioden, refunderes all leie minus reservering leie beløp (150€ eller 300€), og mellom 1 måned og 2 uker før leieperioden, så refunderes halve leien. Ved kansellering mindre enn 2 uker før, refunderes ikke noe. Det er 3mnd. gjensidig kansellerings rett av en reservering, for begge parter, (utleier og leietaker), uten noe kostnad, alt innbetalt refunderes.

5. BOSTEDET: Leietager overtar leiligheten rengjort og i god stand. Vanlig vedlikehold, og normal vask og renhold under leieperioden, skifte av lyspærer o.s.v, må leier selv stå for. Ekstra lyspærer til alle lamper finnes i leiligheten. Leier plikter å behandle bostedet varsomt og melde fra hvis det skulle være noen mangler, eller hvis noe skulle gå i stykker. Med varsomt menes også å ikke skitne til veggene unormalt mye, noe som lager ekstra arbeid og tidspress for oss, for å klargjøre leiligheten igjen. Hvis noe må repareres, er det utleier som sørger for og bekoster dette, så sant det ikke ble ødelagt pga uforsvarlig bruk. Utlegg som leieboer vil ha refundert, må først godkjennes av utleier, før innkjøp. Hvis det skulle være reklamasjon eller klage på bostedet etter ankomst, må en gi beskjed første virkedag etter ankomstdag. Dyrehold er ikke tillatt, om det ikke er avtalt på forhånd. Røyking kun ute på terrassen, og ikke inne i leiligheten. Håndklær er kun til bruk i leiligheten, og skal ikke tas med til hage eller strand. Planter forventes vannet en gang i uken, dette til alles trivsel.

6. INKLUDERT I LEIEN: Strøm og vannregninger, wifi internet, norske TV kanaler, utvask etter avreise, vask av håndklær og sengetøy etter avreise.

7.OPPSIGELSE AV LANGTIDS LEIEKONTRAKT: Ved langtidsleie på over 3 måneder, er det 1 måned gjensidig oppsigelse tid, ifølge denne signerte skriftlig leiekontrakt.

8.FORSIKRING: Eier har kun forsikret eiendommen. Utleier/eier er ikke ansvarlig for leietagers eiendeler, eller utgifter ved personskader som skjer ved basseng eller i bygning.

9.RENGJØRING: Leietager skal tilbakelevere leiligheten i den stand den var ved overtagelse. Leiligheten skal være ryddet for søppel og normalt ren. Oppvask skal være tatt. Laken og håndklær som skal vaskes legges i vaskekurven. Håndklær erstattes med 10€ og sengetøy med 35€, om det er i en slik tilstand at det ikke kan vaskes rent normalt i vaskemaskin.

10.ANSVARSFORHOLD UTLEIER: Utleier har kun ansvar for at leiligheten som leies/leies ut, er i den stand som beskrevet på denne internet siden. Den overtas av leietaker som beskrevet, grundig rengjort og klar for bruk, med alt utstyr i orden, og service som TV kanaler og internet i funksjon. Eksterne forhold som ikke har noe med leilighetens tilstand eller funksjon å gjøre, står utenfor utleiers ansvars og råde område. Dette pga av at eksterne forhold er det lite/ingenting utleier kan gjøre noe med, eller har noe med.

11. IINNFLYTTING OG UTFLYTTING: Innflytting etter kl. 15:00 ankomstdagen, eller etter nærmere avtale. Avhengig av om leiligheten er leid ut til samme dag av andre. Utflytting før kl.12:00 avreisedagen. (avale om å ha leiligheten lenger avreisedagen kan gjøres, avhengig av om andre skal flytte inn).

12.TRIVSEL GARANTI: Leietaker kan ombestemme seg innen kl.23:00 den 2. fulle hele dagen etter innflytting, og få alle penger igjen, minus reservering beløp innbetalt. Utflytting innen kl.12:00 den 3. dagen.